Україна

На Одещині зі снігових пасток евакуйовано понад 1900 людей – ОВА


На Одещині зі снігових пасток евакуйовано понад 1900 людей - ОВА

Відбуксовано 538 транспортних засобів, з них 18 автобусів та 12 карет швидких. Для розчищення доріг залучено 218 техніки ДСНС.

Силами рятувальних груп зі снігових пасток вже евакуйовано 1927 людей, з них 138 дітей.. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

“Відбуксовано 538 транспортних засобів, з них 18 автобусів та 12 карет швидких. Для розчищення доріг залучено 218 техніки ДСНС та 800+ робітників”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ситуація покращується, зокрема через стабілізацію погодних умов.

 

 

Нагадаємо, в Одеській області 13 осіб постраждали внаслідок негоди. Вісім мешканців регіону зазнали переохолодження, ще п’ять постраждали внаслідок падіння дерев.

Як повідомлялося, в Одеській області рятувальникам доводиться залучати БТРи для ліквідації наслідків негоди. Станом на ранок було зафіксовано 78 обривів контактної мережі міського електротранспорту Одеси.

Циклон, який спричинив снігопади й перемети 26-27 листопада в низці областей, покидає територію України. Однак вже у вівторок, 28 листопада ввечері із південного заходу рухатиметься новий циклон, який принесе опади практично по всій території України.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button