Україна

На Одещині збили 17 дронів, однак є влучання – ОВА


На Одещині збили 17 дронів, однак є влучання - ОВА

У Ізмаїльському районі пошкоджені складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка та устаткування промислових підприємств.

Війська РФ понад три години атакували ударними безпілотниками південь Одещини, 17 дронів збила ППО, однак є влучання. Про це 4 вересня повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

“У декількох населених пунктах Ізмаїльського району пошкоджені складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка та устаткування промислових підприємств. Також через потрапляння уламків, внаслідок збиття, виникло декілька загорянь на території цивільних об’єктів. Станом на 7.00 вогонь ліквідовано”, – зазначив він.

Загиблих та постраждалих внаслідок нічного нальоту немає, на місці продовжують працювати відповідні служби та правоохоронці.

Як уточнили Сили оборони півдня, масована нічна атака велася ударними БПЛА типу Shahed-136 і була спрямована по цивільній інфраструктурі Подунав’я.

Нагадаємо, вночі 3 вересня росіяни здіснили кілька хвиль атак дронами-камікадзе Shahed-136/131 по припортовій інфраструктурі Подунав’я в Одеській області. Загалом ворог випустив 25 безпілотників, 22 вдалося знищити.

Внаслідок влучання виникла пожежа, постраждали принаймні дві людини.

Удар по Одещині: в ЗСУ назвали причину атаки

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button