Україна

На Одещині затримали злочинців, які допомагали ухилянтам


На Одещині затримали злочинців, які допомагали ухилянтам

Групу осіб затримали у селі Великоплоське. У салонах двох автомобілів було четверо чоловіків, які намагалися виїхати до Молдови.

 
Групу осіб, які планували незаконно переправити громадян України через держкордон, затримано правоохоронцями на Одещині. Про це 18 січня повідомляє прес-служба МВС України.
 
“Дільців, які спланували вчинити незаконну угоду щодо переміщення осіб через кордон, викрили в Одеській області. На околиці села Великоплоське сторожі кордону зупинили два автомобілі HUNDAI та INFINITI під керуванням місцевих жителів. Водій на INFINITI не відреагував на вимоги прикордонників і намагався втекти”, – йдеться у повідомленні.
 
Зазначається також, що після цього прикордонники зробили два попереджувальні постріли у повітря. Втікач зупинився і надав легковик для перевірки. В обох машинах перебували чотири громадяни України, які планували протиправно виїхати до Молдови. За послуги організатор просив із кожного $4 тис.
 
У МВС додають, що після прибуття до Одеси “мандрівників” зустріли посібники на двох авто, якими й вирушили до кордону.
 
“Наразі щодо організатора та його посібників до поліції направлено повідомлення про ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ст. 332 та 336 ККУ”, – підсумували в МВС.
 
Нагадаємо, раніше на Житомирщині викрили схему незаконного переправлення за кордон чоловіків призовного віку, які фіктивно одружилися з матерями-одинаками.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button