Україна

На Одещині вилучили 100 тисяч пар “брендових” кросівок


На Одещині вилучили 100 тисяч пар брендових кросівок

Детективи БЕБ провели сім обшуків та вилучили велику кількість різного майна майже на 140 млн гривень.

Правоохоронці викрили мережу з продажу підробленого взуття у Одеській області. Загалом вилучено понад 100 тис. пар “брендових” кросівок, повідомило Бюро економічної безпеки (БЕБ) у четвер, 1 лютого.

Вказано, що до відомства звернулись представники трьох світових марок спортивних товарів та повідомили про продаж на території Одещини підробленої продукції у великих розмірах.

“Під час розслідування детективи встановили  одеситку, яка створила розгалужену мережу торговельних точок продажу контрафакту в регіоні. “Брендові” кросівки оптом та в роздріб продавались на ринках та у торгових центрах Одеси й області, а також в інтернет-магазинах. Незаконною діяльністю фігурантка займалась понад десять років”, – йдеться у повідомленні.

Детективи БЕБ провели сім обшуків у місцях зберігання та реалізації фальсифікованого спортивного взуття та вилучили майна майже на 140 млн гривень.

“Йдеться про товари, транспортний засіб, банківські картки, чорнові записи, копії установчих документів, поштові накладні, комп’ютерну техніку та готівку, отриману від незаконної діяльності”, – уточнили у бюро.

Зараз встановлюється повне коло причетних до незаконної діяльності осіб. Ведеться досудове розслідування за статтею про незаконне використання знаків для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару (ч.3 ст.229 КК України).

Раніше БЕБ вилучило електронні сигарети на 40 млн гривень. Група осіб у кількох західних областях продавала незаконно виготовлені рідини до сигарет, електронні сигарети та компоненти до них.

Також повідомлялося, що БЕБ викрило схему виготовлення та реалізації технічного спирту у Київській області.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button