Україна

На Одещині відновили енергопостачання для 30 тисяч споживачів


На Одещині відновили енергопостачання для 30 тисяч споживачів

Роботи з відновлення електропостачання у регіоні ще тривають – задіяно 22 бригади, зазначили у ДТЕК.

Ремонтні бригади оперативно ліквідували наслідки негоди та відновили електропостачання для майже 30 тисяч споживачів в Одеській області. Про це повідомила компанія ДТЕК Одеські електромережі у неділю, 5 листопада.

“За минулу добу 4 листопада енергетики ДТЕК Одеські електромережі повернули світло в 84 населених пункти області для 29 850 клієнтів, що залишилися без електропостачання через негоду. Під час ліквідації наслідків негоди  відремонтували 30 повітряних ліній, що живлять 557 трансформаторних підстанцій”, – йдеться в повідомленні.

У компанії зазначили, що наразі ще тривають роботи з відновлення електропостачання. Для цього задіяно 22 бригади – 66 фахівців та 27 одиниць техніки.

В ДТЕК нагадали, що складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Громадян закликали бути обережними, не наближатись до пошкоджених ліній електропередачі.

Нагадаємо, ремонтні бригади ДТЕК у Києві та Київській області перевели у посилений режим роботи через можливе погіршення погодних умов. А сьогодні стало відомо, що у столичному регіоні знеструмлено 77 населених пунктів. Ремонтні роботи тривають.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button