Україна

На Одещині чоловік спробував перетнути кордон через Дунай на акваскутері


На Одещині чоловік спробував перетнути кордон через Дунай на акваскутері

Військовозобов’язаний ретельно підготувався до незаконного перетину: через інтернет-магазини придбав акваскутер, ласти, гідрокостюм та рятувальний жилет, загалом витративши на спорядження близько 40 тисяч гривень.

Мешканець Ізмаїла спробував незаконно перетнути кордон через Дунай на акваскутері та в ластах. Про це інформує пресслужба ДПСУ у середу, 21 серпня.

24-річний чоловік ретельно підготувався до цього: через інтернет-магазини придбав акваскутер, ласти, гідрокостюм та рятувальний жилет, загалом витративши на спорядження близько 40 тисяч гривень. Також він заздалегідь подбав про одяг, який планував носити після перетину кордону, надягнувши поверх гідрокостюма сорочку, шорти та сандалі.

Однак його спроба перетнути кордон не увінчалася успіхом. Пильні прикордонники помітили чоловіка та наздогнали його посеред Дунаю на катері.

Чоловік пояснив, що планував дістатися румунського села Плауру, розташованого навпроти Ізмаїла, а згодом – до Німеччини для подальшого працевлаштування.

За спробу незаконного перетину державного кордону на порушника склали адмінпротокол.

Раніше ми повідомляли, що у річці Тиса на кордоні України з Румунією виявили чергове тіло чоловіка.

Також стало відомо, що найбільше спроб незаконного перетину кордону українськими чоловіками спостерігається на кордоні Молдови та Румунії.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × one =

Back to top button