Україна

На Миколаївщині загинув чоловік, який намагався розібрати снаряд


На Миколаївщині загинув чоловік, який намагався розібрати снаряд

ДСНС укотре застерігає: якщо ви натрапили на підозрілий предмет чи боєприпас, у жодному разі не можна підходити до нього, переміщати, а тим більше – намагатися розібрати!

На Миколаївщині загинув чоловік, який приніс боєприпас додому та намагався його розібрати. Про це сьогодні, 9 лютого, повідомила пресслужба ДСНС.

Повідомляється, що трагедія сталася в с. Новопетрівка Миколаївського району.

“Чоловік за допомогою сокири намагався розібрати снаряд біля будинку, що спричинило детонацію боєприпасу. Від отриманих травм громадянин 1980 року народження загинув на місці”, – йдеться в повідомленні.

ДСНС укотре застерігає: якщо ви натрапили на підозрілий предмет чи боєприпас, у жодному разі не можна підходити до нього, переміщати, а тим більше – намагатися розібрати! Це смертельно небезпечно!

Нагадаємо, торік 6 листопада у селі Чайки під Києвом від вибуху гранати загинув Геннадій Частяков, який був помічником Валерія Залужного. Одразу повідомлялося, що вибухнув невідомий пристрій у принесеному на день народження подарунку.

Як стверджували ЗМІ, гранати Частякову подарував його колега – полковник Олег Тимченко. Він попередив загиблого, що гранати бойові, але той міг сприйняти це попередження за жарт.

ДБР розглядає чотири версії загибелі майора Частякова.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button