Україна

На Миколаївщині розбито два російські склади БК


На Миколаївщині розбито два російські склади БК

За день внаслідок атак захисників на півдні ліквідовано майже 40 окупантів і знищено 17 одиниць ворожої військової техніки.

 
Українські військові знищили два склади з боєприпасами армії РФ на окупованій частині Миколаївської області. Про це йдеться у зведенні оперативного командування Південь, оприлюдненому в ніч на понеділок, 18 липня.
 
Як зазначено, штурмовики Повітряних сил ЗСУ також двічі вдарили по опорному пункту, пункту постачання боєкомплекту та скупчення живої сили, озброєння і техніки ворога в районі селища Благодатне Білозерського району та села Давидів Брід Великоолександрівського району на Херсонщині.
 
“За підсумками доби та роботи всіх наших підрозділів втрати окупантів становлять: 36 рашистів, 2 самохідні зенітні ракетно-гарматні комплекси Панцир-С1, 3 машини зв’язку стратегічної та оперативної ланок управління, 1 радіолокаційна станція Підліт, 11 одиниць броньованої та автомобільної техніки” , – додали у командуванні.
 
Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що ЗСУ знищили російські військові бази у Лазурному Херсонської області та Алчевську на Луганщині.
 
Гайдай розповів, що дає знищення складів РФ
 
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button