Україна

На Миколаївщині аграріям дозволили переміщення в комендантську годину


Голова Миколаївської ОВА повідомив, що в області планують розширити перелік осіб, яким буде дозволено переміщення під час комендантської години.

 
На Миколаївщині планують розширити перелік осіб, яким буде дозволено переміщення під час комендантської години. Зокрема, йдеться про сільгоспвиробників та інших людей, які залучені до організації збирання врожаю. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.
 
“У двох словах. Фури можуть їздити під час комендантської години, для того, щоб уночі могли пересуватися. Тим більше переживаємо за тепловий режим, який поки що не вводитиметься. Ваговий режим теж не працює в області через військові дії, скажімо так” , – пояснює Кім.
 
Кім додав, що великогабаритна спецтехніка поки що може переміщатися без дозволів, тому що не працюють реєстри, і підприємці не можуть отримати дозвіл.
 
“Тому я додатково письмово надам інформацію, щоб був зрозумілий механізм. Якщо коротко, він полягає в наступному: у світлу пору доби можна пересуватися без дозволів із супроводом двох своїх машин на “аварійці”, – сказав Кім.
 
Повідомляється, що можливі інші винятки, які “відпрацьовуватимуться в особистому порядку”.
 
 
Нагадаємо, у середу, 22 червня, ворог ударив по Миколаєву сімома ракетами.
 
А вранці у вівторок, 21 червня, російські війська випустили крилаті ракети по Миколаєву та Очакову.
 
Мешканці Миколаєва повідомляли, що вранці у місті пролунали гучні вибухи. Стверджувалося, що було, як мінімум, три “прильоти”.
 
За даними мера Олександра Сенкевича, жертвами авіаударів та обстрілів стали чотири людини – одна загинула, троє отримали поранення.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button