Україна

На Львівщині військова зарізала бойового товариша


На Львівщині військова зарізала бойового товариша

Нині невідомо, що стало причиною конфлікту. Підозрювана раніше не була судимою, вона має на утриманні трьох дітей.

Жінка-солдат зарізала свого колегу під час раптового конфлікту на території наметового містечка однієї з військових частин на Львівській області. Військовій оголосили підозру за фактом умисного вбивства, вона затримана, повідомляє Zaxid.net.

Випадок трапився 9 лютого 2024 року в наметовому містечку однієї з військових частин. Підозрювана під час раптового конфлікту вдарила ножем у груди іншого військовослужбовця. Останній помер на місці від колото-різаної рани грудей. Поки що невідомо, що стало причиною конфлікту.

Про нападницю відомо, що вона – уродженка Житомира. Раніше жінка не була судимою. Вона незаміжня, але має на утриманні трьох дітей. Військова є курсанткою навчального механізованого батальйону однієї з військових частин.

Жінку-солдата через кілька годин після вбивства затримали та повідомили про підозру.

Військовій обрали запобіжний захід – тримання під вартою протягом двох місяців без права внесення застави. Слідство триває, підозрюваній загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, в Києві вбили військового під час дорожнього конфлікту. Водії Hyundai та Lexus посперечалися щодо першочерговості проїзду.

Озброєні люди захопили блокпост в Харкові

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button