Україна

На Львівщині пошкоджено два об’єкти енергетики – ОВА


На Львівщині пошкоджено два об єкти енергетики - ОВА

Про аварійні відключення електроенергії в регіоні наразі не йдеться, запевнив очільник ОВА.

Російські агресори атакували Львівську область в ніч на суботу і пошкодили об’єкти енергетики. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицького у Telegram 27 квітня.

За його словами, росіяни спрямували на регіон крилаті ракети різних типів та Кинджали. Сили ППО збили три ракети, але є і влучання.

“Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. На них почалися пожежі. Підрозділи ДСНС оперативно загасили загоряння. Є руйнування”, – написав Козицький.

Житлова інфраструктура і цивільні не постраждали. Системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться, запевнив очільник ОВА.

Разом з тим Козицький заликав жителів Львівщини обмежити використання енергоємних електроприладів з 19:00 до 22:00, щоб уникнути застосовування погодинних відключень.

Нагадаємо, цієї ночі ворог здійснив масовану ракетну атаку на Україну. Під ударом опинилися енергетичні об’єкти у трьох областях.

Пізніше стало відомо, що підрозділи ППО збили дві третини ракет, які запустили росіяни.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 3 =

Back to top button