Україна

На Львівщині на митниці виявили 3,5 тонни контрабандної кави


На Львівщині на митниці виявили 3,5 тонни контрабандної кави

Під час проходження митного контролю 40-річний житель Львівської області вказав у декларації лише про наявність особистих речей.

Працівники митниці, оглядаючи в пункті пропуску Шегині-Медика авто IVECO, яке прибуло з Польщі, виявили 3 тис. 526 герметичних упаковок кави в зернах торгових марок GRAN FESTA, GUSTO RICCO, DULCIS VITAE. Про це 22 січня повідомляє Львівська митниця.

Зазначається, що під час проходження митного контролю 40-річний житель Львівської області  вказав у декларації лише про наявність особистих речей. Орієнтована вартість товару виробництва Італії становить понад мільйон гривень.

Працівники митниці склали адмінпротокол за фактом недекларування товарів (крім валютних цінностей), що підпадають під встановлені законодавством заборони та/або обмеження щодо ввезення на митну територію України або вивезення за межі цієї території та які переміщуються громадянами.

Правопорушнику загрожує штраф у розмірі трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією таких товарів або без такої.

 

 

Нагадаємо, в Україну намагалися ввезти партію незадекларованих гаджетів на 1,8 млн грн.

Також повідомлялося, що на кордоні з Польщею виявили контрабанду хутра.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button