Україна

На Львівщині мікроавтобус зіткнувся з позашляховиком, є загиблий


На Львівщині мікроавтобус зіткнувся з позашляховиком, є загиблий

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій Opel Vivaro помер у реанімації. Восьмеро людей отримали травми.

Внаслідок ДТП на Львівщині загинула людина, восьмеро – травмовані. Про це повідомила поліція Львівської області.

Зазначається, що аварія сталася 1 лютого, близько 17.00, на автодорозі Львів-Ужгород поблизу села Луки Самбірського району. Водій мікроавтобуса Opel Vivaro, 63-річний мешканець Самбора, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем Mitsubishi L 200, яким керував 24-річний житель Хмельницької області.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій Opel Vivaro помер у реанімації. Три пасажири мікроавтобуса: 60-річна жінка та двоє 64-річних чоловіків – усі з Самбора, а також водій і четверо пасажирів Mitsubishi L 200, чоловіки віком 22, 24, 31 і 40 років – усі з Хмельницької області – отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медзакладу.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

 

Нагадаємо, на Рівненщині “швидка” зіткнулася з легковиком: троє травмованих.

Також повідомлялося, що український автобус, в якому їхали 50 людей, потрапив у ДТП в районі населеного пункту Міроцін неподалік міста Пшеворськ Підкарпатського воєводства Польщі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button