Україна

На Львівщині чоловік взяв на себе вину за скоєну сином смертельну ДТП


На Львівщині чоловік взяв на себе вину за скоєну сином смертельну ДТП

За результатом проведення слідчих дій та експертиз поліцейські спростували покази лжевинуватця смертельної аварії.


У Львівській області 51-річний чоловік взяв на себе вину за скоєну його 26-річним сином смертельну ДТП. Поліцейські спростували покази лжевинуватця та оголосили підозру справжньому водієві. Про це повідомила пресслужба обласної поліції в середу, 19 липня.

Правоохоронці провели низку слідчих дій та спростували покази 51-річного мешканця Стрийського району, який зізнався у смертельній ДТП, внаслідок якої загинула 16-річна дівчина. Аварія сталася 9 липня у селі Верхнє Синьовидне. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що насправді за кермом автомобіля був 26-річний його син. 
 
Водієві за скоєне загрожує до восьми років позбавлення волі. Також до відповідальності притягнуть батька, який намагався ввести слідство в оману та взяти на себе відповідальність за злочини.
 
Смертельна аварія сталася ввечері 9 липня на автодорозі Київ – Чоп у селі Верхнє Синьовидне Стрийського району. Тоді водій автомобіля Toyota Land Cryiser збив 16-річну мешканку району і втік. Дівчина загинула від отриманих травм до приїзду лікарів.

Нагадаємо, 16 липня у Харкові чоловік вбив трьох родичів, викрав у таксиста автомобіль та скоїв смертельну ДТП.

На Львівщині відбійник проштрикнув автівку, загинув школяр

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button