Україна

На Луганщині окупанти скаржаться “воєнкорам” на “партизанщину”


На Луганщині окупанти скаржаться воєнкорам на партизанщину

На Луганщині російським солдатам продають пельмені з отрутою й голками, енергетики – із сіркою, які роз’їдають шлунки, а електронні одноразові сигарети не раз вибухали у загарбників у роті.

Російські окупанти, які перебувають на території Луганської області, скаржаться на “партизанщину”: місцеві жителі у прифронтових районах всіляко цькують військових. Про це зі слів так званих “воєнкорів” пише незалежний російський ТГ-канал Россия 24/7.

Повідомляється, що на Луганщині російським солдатам продають пельмені з отрутою й голками, енергетики – із сіркою, які роз’їдають шлунки, а електронні одноразові сигарети не раз вибухали у загарбників у роті.

“Про все це військові самі розповіли “воєнкорам”, щоб надати ситуацію розголосу. Сподіваються на допомогу, але незрозуміло яку. Місцеве населення просто не приймає солдатів ЗС РФ, і виловлювати кожного, щоб насильно змінювати його позицію – така собі затія. Прогнозовано, що тут скажеш”, – йдеться в публікації.

Раніше повідомлялося, що окупанти нарахували тисячі партизанів на загарбаних територіях. Росіяни за майже два роки окупації не змогли взяти під повний контроль місцевих жителів і подолати підпільний рух.

ГУР: У Мелітополі підірвали трьох офіцерів РФ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button