Україна

На Луганщині обстріляли понад 10 селищ

На Луганщині обстріляли понад 10 селищ

Фото: t.me/luhanskaVTSA/3299

Російські окупанти продовжують обстрілювати Луганську область

Де більш-менш безпечно, місцевість уже встигли оглянути рятувальники та правоохоронці і зафіксувати руйнування.

Минула доба на Луганщині була неспокійна. Про це у Telegram 9 червня написав голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

З мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню російською армією обстріляно Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Привілей, Оріхове, Устинівку, Гірське, Катеринівку, Білогорівку, Миколаївку, Комишуваху, Павлоград, що під Сєвєродонецьком.

По Тошківці окупанти завдали авіаудару та невдало провели штурм. У напрямку Катеринівки українські воїни також завдали ворогові втрат. Ворог відійшов.

Також окупанти пошкодили щонайменше два цехи у різних кінцях хімічного підприємства Азот. Один із них – цех виробництва аміаку. Про наслідки обстрілів повідомлять пізніше.

Минулої доби підтвердили загибель чотирьох жителів Луганщини. Один мешканець Сєвєродонецька загинув ще 6 червня. За вчора загинули троє мешканців Лисичанська: чоловік та дві жінки. Крім того, в одного із загиблих поранення отримала ще й донька.

За останні дві доби різні поранення отримали шестеро мешканців Лисичанська. Четверо з них були одразу госпіталізовані до лікарні у Дніпрі.

“Крім того, росіяни завдали ракетно-авіаційних ударів по Верхньокам’янці та Золотому. Де більш-менш безпечно, місцевість уже встигли оглянути та зафіксувати руйнування”, – написав Гайдай.

За його інформацією, у Гірському пошкоджено 10 будинків, в Оріховому – вісім, у Лисичанську – чотири.

Нагадаємо, напередодні увечері ворог також обстріляв Дніпропетровську область. Зруйновано кілька будинків місцевих мешканців.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button