Україна

На Луганщині 146 тисяч людей без світла та газу через обстріли

На Луганщині 146 тисяч людей без світла та газу через обстріли

Фото: Луганская ОГА

З кожним днем ремонтних бригад на Луганщині все менше

Найскладніша ситуація у Сєвєродонецьку та Гірському. Там пошкоджено всі комунікації – мешканці позбавлені води, світла та газу.

У Луганській області через постійні обстріли десятки населених пунктів залишилися без електро- та газопостачання. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у вівторок, 12 квітня.

Так, станом на сьогоднішній ранок у регіоні знеструмлено 36 населених пунктів – 22 повністю, 14 частково. Без світла залишилося 146 490 споживачів.

Крім того, газопостачання повністю відсутнє у 31 населеному пункті, ще у семи – газу немає частково.

Водопостачання відсутнє у Рубіжному, Попасній, частково у Лисичанську. Найскладніша ситуація у Сєвєродонецьку та Гірському. Там пошкоджено всі комунікації, тому мешканці позбавлені води, світла та газу.

“Нічний обстріл околиць Сєвєродонецька та Гірського, у тому числі фосфорними снарядами, мав катастрофічні наслідки. Зруйновано майже всі комунікації. Люди сидять без світла, води та газу. Ремонтники обстежують місця аварій, але пошкоджень дуже багато. Намагаємося відновити все, що зможемо. Але з кожним днем ​​ремонтних бригад в області дедалі менше”, – наголосив Сергій Гайдай.

Раніше повідомлялося, що минулої доби обстріли російських окупантів зруйнували 12 житлових будинків у Луганській області. У Лисичанську загинув чоловік, ще троє людей поранені.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button