Україна

На лівому березі є розширення плацдармів – Гуменюк


На лівому березі є розширення плацдармів - Гуменюк

Треба усвідомлювати, що лінія фронту дуже гнучка і знаходиться під тиском ворожих підрозділів, попередила Наталія Гуменюк.

Українські військові продовжують роботу з розширення плацдармів на лівому березі Дніпра у Херсонській області. Про це сказала речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк на брифінгу у понеділок, 29 січня.

“На сьогодні наша робота має результат. Маємо розширення плацдармів. Але треба усвідомлювати, що лінія фронту дуже гнучка і під тиском ворожих підрозділів, ми знаємо, що їх набагато більше присутніх на лівому березі, вони набагато краще укріплені й мають відповідне тилове підґрунтя, яке їх може убезпечувати, на відміну від наших, де за спинами Дніпро”, – розповіла вона.

За словами Гуменюк, треба бути дуже обережними в інформаційному просторі та задовольнятися тією інформацією, яка може бути оприлюдненою станом на зараз.

Нагадаємо, восени 2023 року стало відомо, що ЗСУ закріпилися кількох плацдармах на лівому березі Херсонської області, зокрема і в районі села Кринки.

Контрнаступ-2024: ЗМІ назвали головний напрямок

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button