Україна

На Київщині знайшли ще одне масове поховання – Зеленський

На Київщині знайшли ще одне масове поховання - Зеленський

Фото: t.me/pavlovskynews

Тіла з братської могили у Бучі

Президент зазначив, що у похованні на Київщині знайшли 900 тіл. Також Зеленський заявив, що буде проведено перепис населення, щоб розуміти точну кількість загиблих.

 

На Київщині знайшли ще одне масове поховання з приблизно 900 цивільними. На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю польським ЗМІ.

 

“Міжнародні інститути іноді дійсно повільно діють і іноді когось не можна знайти – я маю на увазі, не можна притягнути до відповідальності за відсутністю тих чи інших доказів, хоч є свідки, хоча все це бачили. Але тим не менш вони ж забирають сліди злочинів – пересувні крематорії, які росіяни завезли, та спалили людей, трупи”, – зазначив він.

 

За словами президента, було стільки вбитих, що, незважаючи на те, що окупанти спалили частину тіл, знову знайшли масове поховання в Київській області.

 

“900 людей! Скільки ще людей загинуло – ніхто не знає. Будуть наслідки, буде слідство, буде потім перепис населення. Треба ж знайти всіх цих людей – адже ми не знаємо скільки!”, – заявив Зеленський.

 

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button