Україна

На Київщині закривають майже третину шкіл

З четверга, 23 вересня, Україна перейшла в «жовту» зону епідемічної небезпеки, передає 1NEWS з посиланням на Главком.

У нових умовах карантину зможуть повноцінно працювати всі професійні (професійно-технічні) навчальні заклади Київської області. Рівень вакцинації колективів від коронавірусу в них складає 100%. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Колективи профтехзакладів Київщині вже вакциновані від коронавірусу на 100% і зможуть повноцінно працювати в умовах «жовтої» зони», – сказав Володін.

Що стосується шкіл, то тут рівень вакцинації працівників гірший. 73% шкіл мають рівень вакцинації 80% і вище, решта 27% не мають достатнього рівня і будуть відкриті для відвідування лише для учнів початкової школи, зазначив голова ОДА

Крім того, за словами Володіна, достатній рівень вакцинації мають й заклади фахової передвищої освіти. Він складає 93%. Лише один з них буде закрито для здобувачів освіти.

«Я вдячний усім педагогам та працівникам освітніх закладів, хто відповідально поставився до власного здоров‘я та захисту від Covid-19. Впевнений, що найближчим часом всі освітні заклади області будуть мати 100% показник вакцинації своїх робітників і продовжать роботу в нормальному режимі», – підкреслив Володін.

 

 

 

 

 

Back to top button