Україна

На Київщині виявили понад 1,3 тисячі тіл мирних жителів

На Київщині виявили понад 1,3 тисячі тіл мирних жителів

Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Правоохоронці продовжують виявляти загиблих внаслідок військової агресії з боку РФ

Слідчі Київської області розпочали понад 3 700 кримінальних проваджень за фактами злочинів, скоєних військовослужбовцями РФ та їх поплічниками. Задокументували понад 3670 злочинів.

Правоохоронці продовжують роботи з виявлення загиблих унаслідок військової агресії з боку РФ на території Київської області. Про це повідомили у поліції Київської області.

На звільнених територіях Київщини виявили та оглянули 1314 тіл загиблих мирних жителів, 213 тіл наразі не ідентифіковані.

Слідчі Київської області розпочали понад 3 700 кримінальних проваджень за фактами злочинів, скоєних військовослужбовцями Російської Федерації та їх поплічниками. Задокументували понад 3670 злочинів.

Поліцейські отримали та пропрацювали понад 263,6 тисячі заяв та повідомлень від громадян, серед яких 593 звернення щодо безвісти зниклих, з них 254 особи знайдено.

Відкрито 68 кримінальних проваджень щодо колабораційної діяльності (ст. 111-1 ККУ). У 13 випадках особам вже повідомлено про підозру. Проведено відпрацювання понад 5 080 адрес з виявлення ДРГ, затримано 88 осіб.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці ідентифікували особи 90 російських військовослужбовців, які скоїли військові злочини в Україні.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button