Україна

На Київщині відновили електропостачання ще 28 звільнених сіл

На Київщині відновили електропостачання ще 28 звільнених сіл

Фото: ДТЭК

У Вишгородському районі не можуть відремонтувати електромережі через розлив води

Через місяць світло з’явилося у селі Богданівка, а у Вишгородському районі ремонтні роботи ускладнені підтопленнями через руйнування насосної станції.

Минулої доби на Київщині повернули світло для 3192 сімей у 28 населених пунктах, звільнених від російських окупантів, повідомляє прес-служба ДТЕК у суботу, 9 квітня.

Так, після розмінування електропостачання відновлено у Богданівці, Броварського району, де люди місяць були без світла.

У Бучанському районі повністю відновили електропостачання у селі Колонщина, а також частково у смт Макарів та селах: Зурівка, Ясногородка, Маковище, Вишеград, Петрушки, Личанка, Міла, Шпитки, Музичі.

У Броварському районі частково відновили електропостачання у селах: Рудня, Богданівка, Кулаженці, Світильня, Велика Димерка, Скибін, Плоске, Коржі, Лук’янівка, Перемога. Також відновили електропостачання будівлі міськради в Ірпені.

Сьогодні плануються ремонтні роботи ще у 23 населених пунктах Броварського, Бучанського, Вишгородського районів.

“Ускладнює ремонт затоплення території з мережами компанії. Ворог зруйнував насосну станцію, що качає воду з річки Ірпінь на Дніпро, і вода розлилася на значній території області. Тому відновлення електропостачання у населених пунктах Вишгородського району займе ще кілька днів”, – зазначили у компанії.

Крім того, на Донеччині відновили електропостачання для 1200 сімей у 5 населених пунктах Краматорського, Покровського та Бахмутського районів.

На день раніше світло повернули для 25 949 сімей у 29 містах та селах Київської та Донецької областей.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 


 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button