Україна

На Київщині та Миколаївщині перенесли пробне ЗНО

Дату пробного зовнішнього незалежного оцінювання для випускників шкіл у Києві та Миколаївській області перенесеноа на 15 травня. Таке рішення ухвалене у зв’язку із продовженням карантину, інформує Український центр оцінювання якості освіти, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

Незалежно від дати пробного ЗНО для учасників доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-якого навчального предмета з переліку та пройти тестування вдома. Результати пробного ЗНО (за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів) будуть розміщені в особистих кабінетах тих учасників оцінювання, які внесли свої відповіді до спеціального сервісу визначення результатів.

Учасники пробного ЗНО в м. Києві або Миколаївській області до 28 квітня можуть внести свої відповіді на завдання “бонусних” тестів в спеціальний сервіс з визначення результатів; результат виконання “бонусних” тестів буде 30 квітня.

Коли випускники візьмуть участь у пробному ЗНО та пройдуть тестування з обраного предмету 15 травня, свої відповіді на завдання тесту можна буде внести до спеціального сервісу з визначення результатів з 15 до 18 травня.

Результат виконання тестів буде оприлюднено 19 травня.

10 квітня 2021 року відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання по всій Україні, крім Києва, Чернігівської та Миколаївської областей. Для випускників Києва, Чернігівської та Миколаївської областей пробні тестування були заплановані на 24 квітня.

Також МОЗ повідомляло, що працівники освіти, які залучені до проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у 2021 році, за бажанням зможуть зробити щеплення вакциною CoronaVac.

Back to top button