Україна

На Київщині розчистили 125 км доріг та вулиць

На Київщині розчистили 125 км доріг та вулиць

Фото: Telegram Кирилл Тимошенко

У Київській області стирають наслідки війни

У Бучі через дизель-генератори наповнено питною водою кілька водонапірних веж, що дозволило відновити водопостачання у невеликій частині міста.

На Київщині, після її звільнення від російських окупантів, розчистили 125 км доріг та вулиць, а також 102 км Житомирської траси, повідомив заступник голови ОП Кирило Тимошенко.

Також було прибрано 14 км траси М-07 Київ – Ковель, Р-30 під’їзд до Ірпеня – 2,8 км та ще 4 км траси Т-10-01 Ворзель – Забучче – /Київ-Чоп/.

Тимошенко повідомив, що на під’їзді до Ірпеня асфальтують тимчасову переправу.

Крім того, минулої доби вдалося відновити електропостачання для 19594 споживачів. Повністю або частково відновлено розподіл газу у 82 населених пунктах.

Зазначається, що у Бучі через дизель-генератори наповнено питною водою кілька водонапірних веж, що дозволило відновити водопостачання у невеликій частині міста. Відновило роботу підприємство, що розливає бутильовану воду.

Жителям сіл Микуличі, Клавдієво-Тарасове та Пороскотень теж подається вода. У селищі Іванків повністю відновлено електропостачання, що дозволило запустити воду до системи. Зараз 80% абонентів селища забезпечені цілодобовим централізованим водопостачанням, решта 20% погодинно – чотири години вранці та чотири години ввечері до з’ясування якості питної води.

Нагадаємо, що зруйновані внаслідок війни електромережі на Київщині повністю відновлять до 1 червня.


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button