Україна

На Київщині поліцейський вбив нападника із сокирою


На Київщині поліцейський вбив нападника із сокирою

Молодий чоловік поводився агресивно та погрожува матері сокирою, а потім накинувся на поліцейських.

У Київській області працівник поліції застрелив чоловіка під час виклику про домашнє насильство. Про це повідомила Нацполіція у середу, 9 жовтня.

Вказано, що сьогодні правоохоронці прибули на виклик до одного з сіл у Броварському районі. На місці вони з’ясували, що 23-річний чоловік поводиться агресивно та погрожує матері сокирою.

“Коли поліцейські зайшли до помешкання, кривдник кинувся із сокирою на правоохоронців. Працівник поліції попередив про застосування спецзасобу для відстрілу гумовими кулями, здійснивши постріл вгору”, – йдеться у повідомленні.

Стверджується, що чоловік не реагував, після чого поліцейський вистрелив в нападника. Потерпілому негайно викликали швидку допомогу, але він помер.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч.2 ст.345 КК України). Також призначено службове розслідування щодо дій поліцейських.

Раніше у Броварах Київської області чоловік напав на поліцейських із рушницею після того, як йому не вдалося купити алкоголь у заборонений час.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen − ten =

Back to top button