Україна

На Київщині депутат попався на оборудках із земельними діялнками


На Київщині депутат попався на оборудках із земельними діялнками

Депутат, він же директор сільськогосподарського підприємства, отримав підозру в заволодінні чужим майном шляхом обману.

На Київщині депутата міськради підозрюють у шахрайському заволодінні земельними ділянками.Про це в четвер, 1 серпня, повідомила пресслужба Київської обласної прокуратури.

Депутат, він же директор сільськогосподарського підприємства, отримав підозру в заволодінні чужим майном шляхом обману, а державний реєстратор – у пособництві в шахрайстві й несанкціонованій зміні інформації, яка обробляється в автоматизованих системах.

За даними слідства підозрюваний є депутатом однієї з міськрад Київщини та засновником і директором сільгосппідприємства. Не маючи документів, що підтверджують факт правонаступництва на землі ліквідованого колективного сільськогосподарського підприємства, він зареєстрував за очолюваним підприємством право власності на дві земельні ділянки загальною площею більше 11 га у Білоцерківському районі. Попри відсутність законних підстав державний реєстратор сільради вніс відповідні зміни до державного реєстру речових прав на нерухоме майно, – йдеться в повідомленні.

Дії підозрюваних призвели до заподіяння понад 1,2 млн грн збитків територіальній громаді.

Раніше повідомлялося, що посадовець Полтавської облради отримав підозру. Депутат оформив собі службове відрядження до польського міста Бидгощ, але насправді поїхав в особистих справах до Португалії.

Обвинувальний акт щодо київських депутатів-ухилянтів передали до суду

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + 5 =

Back to top button