Україна

На Київщині БЕБ викрило нелегальні АЗС


На Київщині БЕБ викрило нелегальні АЗС

Під час обшуків на 4 заправках і нафтопереробному заводі детективи Бюро вилучили понад 70 тонн фальсифікованого дизельного пального і 18 тонн бензину марки А-95.

Викрито групу осіб, які організували незаконний продаж фальсифікованого пального на території Київської області. Про це 30 липня повідомляє Бюро економічної безпеки України (БЕБ).

Слідством встановлено, що пальне зберігалося на одній із місцевих нафтобаз. Надалі фальсифікований бензин і дизпаливо продавали через мережу автозаправних станцій, які працювали без касових апаратів, не мали дозвільних документів і сертифікатів якості.

Під час санкціонованих обшуків на 4 заправках і нафтопереробному заводі детективи Бюро вилучили понад 70 тонн фальсифікованого дизельного пального і 18 тонн бензину марки А-95. Їхня орієнтовна вартість становить 4,5 млн грн. Також вилучено чотири модульні станції для заправки, 12 ємностей для зберігання пального, два вантажні автомобілі з автоцистернами та мікроавтобус.

Триває досудове розслідування. Призначено низку експертних досліджень.

 

 

Раніше повідомлялося, що детективи Бюро економічної безпеки України припинили незаконну діяльність з виготовлення бензину та дизелю на території Київської області.

У Києві викрили роботу нелегальної АЗС

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve + 12 =

Back to top button