Україна

На Курщині взято в полон понад сотню біців РФ


На Курщині взято в полон понад сотню біців РФ

Понад сто залишених командирами російських солдатів прийняли рішення здатися в полон українській армії.

Бійці ЗСУ у Курській області 14 серпня взяли у полон понад сотню російських солдатів. Рота військових РФ вирішила здатися, оскільки керівництво покинуло їх напризволяще. Про це повідомляє пресслужба проєкту для Хочу жить.

“Їх можна зрозуміти, важко вести бойові дії, коли тобою командують самодури і казнокради, а фланги “прикривають” кадировські бандити, які кидають всіх і все, аби самим не бути полоненими”, – йдеться в повідомленні.

Як пишуть ЗМІ з посиланням джерела в СБУ, спецпризначенці ЦСО А СБУ взяли в полон 102 військовослужбовця 488-го гвардійського мотострілкового полку ЗС РФ та підрозділу Ахмат.

Зазначається, що це наймасовіше взяття ворога в полон, яке вдалося провести за один раз.

Як повідомляється, воїни ЦСО А СБУ захопили та зачистили розгалужений, бетонований та якісно укріплений зі всіх сторін ротний опорний пункт – з підземними комунікаціями та приміщеннями для проживання особового складу, столовою, зброярнею та навіть банею.

За словами співрозмовника, противник не збирався здаватись в полон, провізії та боєприпасів було більш ніж достатньо.

Нагадаємо, ккраїнський військовий корепондент Андрій Цаплієнко 8 серпня опублікував на своєму Telegram-каналі відео з моментом взяття в російських військовослужбовців у полон на території Курської області Росії. У самому відео повідомляється, що зброю склали близько 50 російських військових.

Зеленський заявив про результативне поповнення “обмінного фонду”

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + 8 =

Back to top button