Україна

На Куп’янському напрямку у росіян спалах “мишачої лихоманки” – ГУР


На Куп’янському напрямку у росіян спалах мишачої лихоманки - ГУР

Скарги на лихоманку від особового складу російської армії, який задіяний у війні проти України, командування РФ проігнорувало.

Російські окупанти на Куп’янському напрямку фронту масово хворіють “мишачою лихоманкою”. Про це заявили у Головному управлінні розвідки (ГУР).

Зазначається, що у підрозділах російської окупаційної армії зростає невдоволення через неналежне забезпечення зимовими речами, та повну відсутність медичної допомоги.

“Мишача лихоманка” має вірусний характер та передається до людини від гризунів – через прямий контакт зі збудником, внаслідок вдихання пилу мишачих екскрементів чи потрапляння їх у продукти харчування, які вживає людина.

За даними розвідки, скарги на лихоманку від особового складу російської армії, який задіяний у війні проти України, командування РФ проігнорувало, розцінивши їх як черговий прояв ухилення від участі в бойових діях. До того ж на першому етапі перебігу “мишача лихоманка” нагадує звичайний грип.

Симптоми хвороби – сильний головний біль, зростання температури тіла до 40 градусів, висипи та почервоніння, зниження тиску, крововиливи в очах, нудота, блювання по декілька разів на день, труднощі із сечовипусканням.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому кримському місті Сімферополь дві дівчини нібито отруїли десятки російських військових. У спиртному та продуктах, які принесли дівчата, начебто були “величезні дози миш’яку”, а в одній із пляшок виявлено стрихнін.

Як повідомлялося, за даними Генштабу, ЗСУ за добу знищили 1140 російських окупантів. Загальна кількість втрат армії РФ з початку вторгнення становить приблизно 348 300 бійців.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button