Україна

На кордоні зі Словаччиною ДПСУ затримала кілька груп ухилянтів


На кордоні зі Словаччиною ДПСУ затримала кілька груп ухилянтів

Щодо всіх правопорушників складено адмінпротоколи, а тим, хто намагався виїхати з України з фальшивими документами, загрожує кримінальна відповідальність.

Кілька груп порушників намагалися незаконно дістатися Словаччини, але прикордонники завадили їхнім намірам. Про це в суботу, 24 лютого, повідомила пресслужба ДПСУ.

“Рух першої групи у бік державного кордону зафіксувала фотопастка. Затримали невідомих під час подолання ними загороджувального паркану. Друга група чоловіків наважилася на “подорож” за кордон через гірську та лісисту ділянку, небезпечну для життя. Про перебування ще однієї сторонньої особи біля держрубежу сповістив сигналізаційний комплекс. Прикордонний наряд виявив порізаний колючий дріт та юнака, який почав втікати. Його затримали за кількасот метрів від кордону. Ще двоє порушників на контроль разом з паспортами надали довідки ВЛК та тимчасові посвідчення військовозобов’язаного. Втім, документи виявилися підробленими”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що щодо всіх правопорушників складено адмінпротоколи, а тим, хто намагався виїхати з України з фальшивими документами, загрожує кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, правоохоронці ліквідували чотири схеми, що дозволяли військовозобов’язаним чоловікам незаконно ухилятися від мобілізації та виїжджати за кордон.

“Сидів на дереві”: на Одещині вовки завадили ухилянту перетнути кордон

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button