Україна

На кордоні з Угорщиною зупинили 17 ухилянтів


На кордоні з Угорщиною зупинили 17 ухилянтів

У мікроавтобусі перебували 17 чоловіків із семи областей – Київської, Львівської, Одеської, Харківської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської.


Сімнадцятьох чоловіків зупинили на кордоні з Угорщиною прикордонники Мукачівського загону. Про Це повідомила пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ – Західний кордон в неділю, 30 червня.
 
Під час прихованого патрулювання кордону прикордонний наряд відділу Лужанка помітив мікроавтобус Volkswagen, який прямував до кордону.
 
На затримання транспортного засобу висунулася група реагування. За 200 метрів до держрубежу авто зупинили. У ньому перебували 17 чоловіків із семи областей України – Київської, Львівської, Одеської, Харківської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської.
 
Усі вони планували незаконно потрапити в Угорщину. За послуги переправників, які обіцяли чоловікам успішний перетин кордону, кожен з них мав віддати від 3 до 12 тисяч доларів.
 
Затриманих доставили до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин та складання протоколів про вчинені адмінправопорушення.

Нагадаємо, раніше на кордоні з Молдовою затримали 24 ухилянтів. Кожен із чоловіків заплатив за незаконну подорож по 12 тисяч євро.

Як повідомлялося, з’явилися нові форми “оплати” за незаконний перетин кордону: замість грошей – фізична праця. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine + nine =

Back to top button