Україна

ЗСУ просунулися далі на Бахмутському напрямку


ЗСУ просунулися далі на Бахмутському напрямку

За добу українським військовим вдалося просунутися ще на 300 метрів у глибину ворога, розповів Череватий.


Українські військові успішно просуваються вперед на деяких ділянках Бахмутського напрямку. Про це повідомив командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський в Telegram.

“Оборонна операція на Бахмутському напрямку продовжується. Наші воїни рухаються вперед на деяких ділянках фронту, а ворог втрачає техніку та живу силу”, – написав він.
 
В свою чергу речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону розповів, що за добу ЗСУ вдалося просунутися на Бахмутському напрямку ще на 300 метрів у глибину ворога.
 
“За сьогодні на деяких ділянках вдалося нашим підрозділам пройти на глибину до 300 метрів. Найголовніше у результаті цієї оборонної операції – це постійно наноситься удар по ворогу, знищується його жива сила і техніка”, – сказав він.
 
Речник зазначив, що просування ЗСУ відбувається у рамках оборонної операції. Українські військові проводять певні контрнаступальні дії.
 
За словами Череватого, українське командування розглядає можливість оточення російських окупантів у Бахмуті, оскільки ЗСУ мають певні успіхи на флангах. Проте все залежить від ситуації на полі бою.

Нагадаємо, напередодні Міноборони РФ визнало частковий відступ під Бахмутом. Речник відомства генерал-лейтенант Ігор Конашенков заявив, що 11 травня ЗСУ “провели наступальні дії на всій лінії бойового зіткнення”, а це понад 95 кілометрів.

Успішна контратака. ЗСУ просунулися в Бахмуті

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button