Україна

На Хрещатику проведуть шкільний ярмарок

КМДА вирішила провести на центральній вулиці міста Хрещатику шкільний ярмарок 15-16 серпня, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу КМДА. 

“Для забезпечення столичних школярів необхідними для нового 2020/2021 навчального року товарами на Хрещатику в ці вихідні пройде тематична загальноміський ярмарок. Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 1186. Шкільний ярмарок проходитиме 15 і 16 серпня з 09:00 до 20:00”, – йдеться в ньому.

За інформацією організатора заходу – комунального підприємства “Київський міський магазин”, поки участь в ярмарку підтвердили 35 виробників і дистриб’юторів.

Вони представлять великий асортимент товарів, серед яких, зокрема: шкільна форма, рюкзаки та портфелі, одяг і взуття для школярів, канцтовари, необхідні аксесуари тощо.

Монтаж конструкцій і обладнання, необхідного для організації та проведення заходу, буде здійснюватися з 9:00 14 серпня, демонтаж – до 20:00 17 серпня.

Місцем проведення ярмарку була обрана непарна сторона нижнього тротуару вулиці Хрещатик від будинку № 13/2 до будинку № 23-А (в межах вулиць Архітектора Городецького і Богдана Хмельницького).

Міська влада звертає увагу учасників шкільного ярмарку на необхідність дотримуватися маскового режиму і соціальну дистанцію, адже в столиці продовжують діяти протиепідемічні обмеження.

 

 

Back to top button