Україна

На Хмельниччині викрито лікаря, який вимагав гроші в засуджених


На Хмельниччині викрито лікаря, який вимагав гроші в засуджених

Слідство зафіксувало факти отримання лікарем грошей, частину яких він встиг витратити, повідомила пресслужба поліції.

На Хмельниччині поліцейські викрили керівника лікарні, який вимагав із засуджених хабарі за надання медичних послуг. Про це сьогодні, 10 січня, повідомила пресслужба Нацполіції України.

“Як встановили правоохоронці, медик упродовж декількох місяців вимагав і отримував кошти від засудженого, який потребував термінового лікування. До того, будучи членом лікарської комісії, обіцяв за 5000 доларів неправомірної вигоди посприяти в безперешкодному оформленні другої групи інвалідності. В іншому випадку – створювалися штучні перешкоди та затягувався процес оформлення відповідних документів”, – йдеться в повідомленні.

Слідство зафіксувало факти отримання лікарем грошей, частину яких він встиг витратити.

Посадовцю оголошено підозру, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років і з конфіскацією майна.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань затримали львівського бізнесмена, одного з найбільших постачальників Міністерства оборони, який пропонував 500 тисяч доларів одному із керівників Головного слідчого управління ДБР.

Раніше повідомлялося, що в Одесі бізнесмен намагався дати хабар військовому командуванню.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button