Україна

На Херсонщині знешкоджено майже 11,9 тис. вибухонебезпечних предметів – ДСНС


На Херсонщині знешкоджено майже 11,9 тис. вибухонебезпечних предметів – ДСНС

У ДСНС через мінну небезпеку закликали жителів Херсонської області користуватися асфальтованими і бетонними дорогами, не заходити у ліс і лісосмуги.

 
Піротехніки Держслужби України з надзвичайних ситуацій обстежили 991,8 га деокупованої території Херсонської області. Про це 2 січня у Facebook поінформувало Головне управління ДСНС України у регіоні.
 
“З початку робіт з розмінування деокупованих територій Херсонської області піротехніками ДСНС вже виявлено і знешкоджено 11 893 вибухонебезпечні предмети”, – йдеться у повідомленні.
 
Наголошується, що піротехніки серед іншого обстежили майже 340 км доріг, 128 об’єктів, 325,2 км ЛЕП, 717 домогосподарств, 60 км залізничних колій, 26 км газопроводу.
 
У ДСНС закликали жителів Херсонської області користуватися асфальтованими і бетонними дорогами, не заходити у ліси і лісосмуги, сади, на поля та городи, не підходити до покинутих будівель, автомобілів і блокпостів, а також не чіпати зброю, техніку чи будь-які підозрілі предмети.
 
Нагадаємо, Великобританія передала Україні більш як тисячу металошукачів Vallon, а також 100 комплектів для знешкодження вибухових пристроїв.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button