Україна

На Херсонщині виявили тіла трьох убитих мирних жителів


На Херсонщині виявили тіла трьох убитих мирних жителів

Під час захоплення Високопілля російські військові розстріляли трьох цивільних осіб та закопали біля приватних будинків.

 
У звільненому селищі Високопілля Херсонської області правоохоронці виявили тіла трьох мирних мешканців, розстріляних російськими загарбниками. Про це повідомив Офіс генпрокурора у п’ятницю, 4 листопада.
 

 
Вказано, що в Бериславському районі продовжуються слідчо-оперативні заходи щодо виявлення та документування військових злочинів, скоєних представниками збройних сил РФ.
 
“4 листопада прокурори спільно з працівниками поліції у смт Високопілля виявили три тіла зі слідами насильницької смерті”, – йдеться у повідомленні.
 
За попередніми даними, під час захоплення населеного пункту російські військові розстріляли трьох цивільних осіб та закопали поблизу приватних домоволодінь.
 
Тіла спрямовані на проведення судово-медичної експертизи. Проводяться слідчі дії встановлення обставин злочину.
 
Здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, пов’язаного з умисним убивством (ч.2 ст.438 КК України).
 
Раніше повідомлялося, що ще двоє російських військових отримали вироки за жорстоке поводження з цивільними та сексуальне насильство над неповнолітньою.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button