Україна

На Херсонщині посилили карантин

В області на території п’яти громад ввели додаткові обмеження, передає 1NEWS з посиланням на сайт Херсонської ОДА.

Згідно з показниками захворюваності COVID-19, Херсонська область віднесена до «помаранчевої» зони епідемічної небезпеки. Однак в деяких громадах області значно перевищені показники захворюваності.

Згідно з рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, на території Каланчацької селищної, Генічеської, Новокаховської, Олешківської та Херсонської міських територіальних громад з 00:00 6 жовтня 2021 року забороняється: проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, в яких більше 80% учасників вакциновані; в закладах громадського харчування (кафе, ресторани, бари, нічні клуби, дискотеки і т. д.) проведення святкових заходів (корпоративи, тематичні вечірки і т. д.), в установах освіти проведення масових заходів, батьківських зборів, екскурсійних поїздок.

Керівникам цих громад рекомендується перевести з 6 жовтня 2021 року на дистанційне навчання всі установи освіти, крім дошкільних установ, 1-4 і 11 класів установ загальної середньої освіти.

На території всієї області буде посилено роботу COVID-патрулів.

 

 

 

Back to top button