Україна

На Херсонщині підірвали автомобіль колаборанта


На Херсонщині підірвали автомобіль колаборанта

У машині перебував начальник місцевого відділення окупаційної поліції. В результаті вибуху йому відірвало ногу.


У селищі Новотроїцьке на тимчасово окупованій території Херсонщини підірвали машину “начальника місцевого відділу поліції”, колаборанту відірвало ногу. Про це повідомив Центр журналістських розслідувань з посиланням на власні джерела.
 
“В першій половині дня 7 жовтня в селищі Новотроїцьке однойменної громади Генічеського району Херсонщини стався потужний вибух. Згодом стало відомо, що підірвали машину, в якій перебував начальник місцевого відділення окупаційної поліції”, – йдеться у повідомленні.

Чоловік вижив, але в результаті вибуху йому відірвало ногу.

 
За даними джерел ЦЖР, після вибуху російські окупанти перекрили всі вулиці в Новотроїцькому, перевіряють всіх перехожих і всіх, хто пересувається на автівках.
 
За даними з окупаційних реєстрів, очолює окупаційне “відділення поліції Новотроїцького” місцевий колаборант Сергій Ляшко, 5 грудня 1990 р. н., уродженець села Громівка. Він закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ, після чого працював дільничним у Генічеському районі.
 
Під час окупації  Ляшко повернувся до Новотроїцького, де спочатку працював “заступником начальника поліції з громадської безпеки”. За словами місцевих, він причетний до викрадень і катувань своїх колег-поліцейських і погрожує їхнім рідним, які залишаються в окупації.
 
Нагадаємо, 4 жовтня в тимчасово окупованому Енергодарі вибухнув автомобіль, у якому перебував “начальник охорони” Запорізької АЕС Андрій Короткий.

2 жовтня у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вибухнуло авто судді-зрадника Віталія Ломейка. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × one =

Back to top button