Україна

На Харківщині жертвами обстрілів стали п’ятеро людей

На Харківщині жертвами обстрілів стали п ятеро людей

Фото: Олег Синегубов / Telegram

Наслідки обстрілів у Харківській області

У зоні активних бойових дій провалилася чергова спроба окупантів наступати від Ізюма, зазначив Олег Синєгубов.

 

Протягом поточної доби російські агресори майже безперервно обстрілювали житлові райони Харкова та населені пункти Харківського району й області. Загинули п’ятеро людей, ще 11 мирних жителів отримали поранення, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram у четвер, 28 квітня.

 

“Сьогодні обстріляли Київський та Немишлянський райони (Харкова – ред.). Двоє мирних жителів загинули, четверо харків’ян поранені. Також продовжилися обстріли населених пунктів Харківського району. У Хролах – один поранений, у Котлярах – один поранений, одна людина загинула. У Покотилівці – п’ятеро поранених та двоє загиблих. Окупанти ще будуть покарані за всі злочини проти мирного населення”, – написав Синєгубов.

 

За його словами, незважаючи на постійні обстріли, комунальні служби відновлюють критичну інфраструктуру.

 

“Щодня ремонтують покрівлі, закривають вибиті вікна, розчищають вулиці. У Дергачах комунальні служби відновили пошкоджений газопровід і повернули електрику до будинків понад 1,5 тисячі мешканців. У Чугуєві відновили водопостачання”, – розповів голова області.

 

Щодо ситуації в зоні активних бойових дій, то чергова спроба окупантів наступати від Ізюма в напрямках Бражківки, Довгенького та Великої Камишевахи, не вдалася.

 

“Окупанти зазнали великих втрат і змушені були відступити. Наші захисники героїчно утримують оборону. Ворог зазнає великих втрат”, – написав Синєгубов і додав, що сьогодні ЗСУ звільнили від окупантів селище Кутузівка ​​на схід від Харкова.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button