Україна

На Харківщині заборонили продаж міцних спиртних напоїв

На Харківщині заборонили продаж міцних спиртних напоїв

Фото: АР (архивное фото)

Наказом повністю заборонено продаж алкоголю військовослужбовцям ЗСУ, Нацгвардії, правоохоронцям та всім особам, які мають зовнішні ознаки приналежності до силових структур.

У Харківській області з вівторка, 17 травня, заборонили продаж міцних алкогольних напоїв до закінчення дії воєнного стану. Про свій наказ повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Підписав наказ про заборону на всій території Харківської області продажу алкогольних напоїв з 17 травня до кінця дії воєнного стану. Заборона не стосується продажу слабоалкогольних напоїв з 9:00 до 15:00. У закладах харчування продаж слабоалкогольних напоїв дозволено до 21:00”, – повідомляє Синєгубов.

Наказом повністю заборонено продаж алкоголю військовослужбовцям ЗСУ, Нацгвардії, правоохоронцям та всім особам, які мають зовнішні ознаки приналежності до силових структур: одягнених у форму, які мають при собі зброю та спецзасоби.

“Прошу з розумінням поставитися до цих обмежень. Святкуватимемо після перемоги”, – звертається до мешканців області голова ОВА.

Раніше повідомлялося, що на Чернігівщині повернули “сухий закон” після аналізу динаміки та характеру злочинів на тлі дозволу торгувати спиртним.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button