Україна

На Харківщині за добу загинули троє мирних жителів – ОВА


На Харківщині за добу загинули троє мирних жителів - ОВА

У ніч на вівторок російські агресори обстріляли місто Лозова. Сталося пряме влучення в об’єкт освіти, зазначив Олег Синєгубов.

Минулої доби в Харківській області загинули троє мирних жителів і ще дев’ять отримали поранення. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram вранці у вівторок, 13 вересня.

За його словами, минулої ночі обстрілів Харкова не зафіксовано. Але протягом дня окупанти масовано обстрілювали Харків, а також Харківський, Чугуївський та Куп’янський райони області.

“За даними Центру екстреної медичної допомоги, за добу в Харкові загинула одна людина, шість отримали поранення. Також одна людина була поранена в Ізюмському районі. У Харківському районі двоє поранених, один із них підірвався на міні в Руських Тишках. У Куп’янському районі двоє цивільних загинули”, – написав Синєгубов.

Він додав, що сьогодні близько 3:00 ночі російські агресори обстріляли місто Лозова.

“Є пряме влучення в об’єкт освіти. Виникла пожежа. Інформація про постраждалих уточнюється”, – зазначив голова області.

Напередодні повідомлялося, що на звільненій Харківщині знайшли загиблих зі слідами тортур. Після деокупації селища Залізничне до правоохоронців звернулися місцеві жителі та розповіли, що окупанти вбили їхніх односельців.

У соцмережах з’явилося відео нібито вибуху на ТЕЦ Харкова


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button