Україна

На Харківщині судитимуть 83-річного чоловіка, що розбещував дітей


На Харківщині судитимуть 83-річного чоловіка, що розбещував дітей

Правоохоронці встановили, що керівник гуртка, куди ходили діти, гладив руками інтимні частини тіла своїх жертв.

Поліція на Харківщині затримала 83-річного чоловіка, якого підозрюють в розбещенні дітей в секції пішохідного туризму для школярів. Він працював у навчальному закладі керівником секції, а також двірником за сумісництвом. Про це в середу, 1 листопада, в себе у Facebook повідомив начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

“Виявилося, що в спортивній залі під час занять він розбещував 11-річних дівчат. Все це відбувалося на початку начального року 2021-2022. Тоді діти відмовилися ходити до гуртка. Але через страх та сором не назвали батькам справжні причини. Історія виплила назовні лише коли одна з дівчаток таки наважилася розповісти своїй мамі”, – розповів правоохоронець.

Дитина розповіла правоохоронцям, що під час занять керівник гуртка гладив руками її інтимні частини тіла. Вона намагалася пручатися, вириватися, але підозрюваний завжди робив це, коли одягав дітей у туристичне спорядження, та маскував розбещення під допомогу.

Також свідчення дали однокласниці дівчинки. Вони теж ходили до туристичного гуртка і всі наполягають: він робив це зумисно.

Чоловік вчиняв таке сексуальне насильство над шестикласницями не один раз і користувався тим, що на заняттях не було інших дорослих.

“Найстрашніше те, що колектив ліцею, керівник гуртків, вчителі стали на бік свого колеги та дають йому найкращі характеристики”, – зазначив Болвінов і додав, що поліція довго збирала докази.

Зловмиснику загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Нині він перебуває під цілодобовим домашнім арештом.

 Імовірному педофілу загрожує 15 років тюрми або довічне ув’язнення 

Нагадаємо, у Кривому Розі чоловік зґвалтував хлопчика.

Крім того, жителя Житомирщини засудили до 15 років тюрми за ґвалтування похресниць.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button