Україна

На Харківщині посилять заходи проти російських ДРГ


На Харківщині посилять заходи проти російських ДРГ

Прикордонники облаштовують додаткові спостережні пости, збільшено кількість груп реагування.


У Харківській області прикордонники облаштують додаткові спостережні пункти, це допоможе ефективніше боротися з російськими диверсантами. Про це за підсумками поїздки в регіон повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в Telegram в неділю, 7 липня.
 
“Особлива увага – протидії диверсійно-розвідувальним групам ворога. Наші підрозділи постійно виявляють та дають відсіч російським диверсантам. Задля посилення контролю прикордонники облаштовують додаткові спостережні пости, збільшено кількість груп реагування”, – заявив він.
 
Міністр також провів нараду у Золочеві. З представниками обласної, місцевої влади та керівниками підрозділів системи МВС Клименко обговорив евакуацію з прикордонних сіл, фортифікації, а також аварійне живлення критичної інфраструктури та станцій звʼязку.

Нагадаємо, російські диверсійно-розвідувальні групи переодягаються у цивільне та намагаються перейти кордон з Україною вночі. Рух таких ДРГ фіксують на Харківщині.

26 червня українські прикордонники відбили напад російської ДРГ на напрямку села Сотницький Козачок Харківської області.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button