Україна

На Харківщині люди перекрили дорогу, вимагаючи знизити тарифи

На Харківщині, у місті Валки, скандуючи «Ганьба!» люди перекрили рух трасою Київ – Харків. Відзначимо, що спершу про подію повідомила Служба автомобільних доріг у Харківській області. У пресслужбі зазначили, що через підвищення тарифів на газ, люди планують перекривати дорогу М-03 у міста Валки, пише 1NEWS, посилаючись на Главком.

«У зв’язку з проведенням акції протесту через підвищення цін на газ та його транспортування, громадяни планують перекривати державну дорогу М-03 Київ-Харків-Довжанський у м. Валки біля поста поліції о 12:00 годині. Акція триватиме близько години (з 12:00 до 13:00)», – йдеться у повідомленні.

У Telegram оприлюднили відео із акції протесту. На кадрах видно, як десятки людей безперервно переходять дорогу і скандують «Ганьба!».

Нагадаємо, українці вже не вперше перекривають дорогу через зростання тарифів. Подібні акції цього тижня відбулись у Полтавській та Чернівецькій областях.

Як відомо, більшість постачальників підняли ціни на газ для населення на січень. Також наприкінці грудня стало відомо про підвищення тарифів на опалення.Також в Україні з 1 січня підвищується вартість транспортування газу майже на 80% для 20 обласних газорозподільних компаній-операторів ринку.

Back to top button