Україна

На Харківщині двоє військових загинули у ДТП


На Харківщині двоє військових загинули у ДТП

Subaru Forester збив військових, коли вони стояли на узбіччі біля припаркованого автомобіля Volkswagen Golf.

У Харківській області водій легковика Subaru Forester збив двох військовослужбовців і втік із місця події. Один із постраждалих загинув на місці, інший – помер у лікарні. Про це повідомила Нацполіція у вівторок, 28 листопада.

Вказано, що аварія сталася ввечері 22 листопада на автошляху Дергачі-Золочів. Subaru Forester збив військових, коли вони стояли на узбіччі біля припаркованого автомобіля Volkswagen Golf.

Після цього водій утік із місця ДТП і не надав допомогу постраждалим. Один із постраждалих від отриманих травм помер на місці, а другого з тяжкими травмами ушпиталили. За кілька днів, не приходячи до тями, він помер у лікарні.

Правоохоронці затримали 29-річного водія Subaru Forester, хоча той переховувався кілька днів.

Чоловіку повідомили про підозру за статтями про залишення в небезпеці і порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту (ч.3 ст.135, ч.3 ст.286). Йому загрожує до 10 років в’язниціволі з позбавленням прав на водіння до 3 років.

Нагадаємо, ДБР розслідує смертельну ДТП за участю військових у Миколаївській області. Аварія поблизу села Єфремівка стала причиною загибелі журналістки одного з місцевих ЗМІ.

У Києві в ДТП загинуло подружжя, травмовані діти

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button