Україна

На Харківщині частково повернули електропостачання


На Харківщині частково повернули електропостачання

Повністю знеструмленими залишаються чотири області – Львівська, Полтавська, Сумська, Тернопільська і Харківська.

 
В Україні почали відновлювати електропостачання у регінах, що постраждали від ракетного обстрілу окупантів, повідомляє ДСНС у понеділок, 10 жовтня.
 
Раніше повідомлялося, що повністю знеструмлені п’ять областей: Львівська, Полтавська, Сумська, Тернопільська і Харківська, але в останній вже повертається електроенергія.
 
Зазначається, що на решті території України електропостачання порушено частково.
 
“УВнаслідок обстрілу сталося потрапляння по об’єктах критичної інфраструктури (переважно об’єкти енергопостачання) у восьми областях та м. Києві, де виникло більш як 30 пожеж. Внаслідок терористичної атаки загинуло 11 осіб та травмовано – 64”, – йдеться у повідомленні.
 
До гасіння пожеж та аварійно-рятувальних робіт залучено більш як тисячу осіб і близько 120 одиниць техніки ДСНС.
 
У свою чергу, у Львові повідомляють, що знеструмлено 90% міста.
 
“Зате збільшено кількість автобусів на маршрутах. Понад 80% світлофорів не працює. На великих перехрестях працюють регулятори. У місті відсутня подача гарячої води. Через резервне живлення подається холодна вода. Також є труднощі зі стільниковим зв’язком. На контакті з мобільними операторами”, – повідомили у міськраді.
 
Нагадаємо, для удару по критичній інфраструктурі України Росія використала 84 крилаті ракети та 24 безпілотники, українська ППО збила 56 цілей.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button