Україна

На Голосіївському проспекті в Києві чоловік стріляв у поліцейських: стрілка затримали

В Києві на проспекті Голосіївському введена спеціальна поліцейська операція, повідомляє 1News з посиланням на повідомлення поліції.

Зазначається, що працівники патрульної поліції виїхали на виклик щодо конфлікту у квартирі на проспекті Голосіївському. На місці події власник помешкання здійснив постріл із мисливської рушниці у напрямку поліцейських.

Як повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, внаслідок події правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інший чоловік – поранення в обличчя.

Після цього зловмисник зачинився в зазначеній квартирі.

«Наразі у столиці введена спеціальна поліцейська операція для затримання зловмисника. Потерпілим надають необхідну медичну допомогу. Вживаються усі заходи, спрямовані на затримання правопорушника. Задіяні спецпризначенці», – зазначив Андрій Крищенко, який зараз перебуває на місці події.

Окрім того, на адресі працюють слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції.

Оновлено о 12:30: Журналісти видання Pavlovsky news повідомляють, що чоловіка, який стріляв у поліцейських, затримали.

Оновлено о 13:08: ЗМІ опублікували фото затриманого стрілка.

Як повідомив на брифінгу начальник поліції Києва Андрій Крищенко, відносно чоловіка відкрито кримінальну справу за замах на життя правоохоронця.

За попередньою інформацією, житель Голосіївського району столиці відкрив вогонь по правоохоронцям нібито через спроби забрати у нього квартиру.

Back to top button