Україна

На фронті загинув соліст Національної опери України


На фронті загинув соліст Національної опери України

Танцюрист воював у ЗСУ, куди записався добровольцем на початку повномасштабної війни України з Росією.

На Донеччині у бою з окупантами загинув соліст балету Національної опери Олександр Шаповал. Про це у понеділок, 12 вересня, повідомила заступник головного редактора видання Україна молода Валентина Самченко у Facebook.
 
“У бою під Майорськом Донецької області сьогодні, 12 вересня, загинув Шаповал Олександр Миколайович – заслужений артист України, соліст балету Національної опери України імені Тараса Шевченка”, – написала вона.
 
Про смерть колеги повідомила балерина та суддя проекту “Танці із зірками” Катерина Кухар на своїй сторінці в Instagram.
 
“Серце відмовляється в це вірити… Сьогодні ворог забрав життя Шаповала Олександра Миколайовича. Заслуженого артиста України, педагога дуетного танцю KSBC. Він був видатним артистом, кожна наша партія була наповнена таким життям… бо він один із небагатьох, хто жив сценою… А тепер його танець став вічним …. Боляче … Важко … Вічна і світла пам’ять, Саш … Назавжди в серці, пам’яті, душі”, – написала у своєму повідомленні Кухар.
 
У бою з окупантами на Донеччині загинув соліст балету Національної опери Олександр Шаповал

 
Танцюрист воював у ЗСУ, куди записався добровольцем на початку повномасштабної війни України з Росією. На фронті Олександр був гранатометником.
 
Нагадаємо, під артилерійським обстрілом біля Бахмута загинув український захисник із Києва Олег Фіногенов. Він був членом команди Національного агентства із запобігання корупції (НАЗК). 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button