Україна

На Донеччині ворог обстрілює місця пересадки людей у ​​транспорт

На Донеччині ворог обстрілює місця пересадки людей у ​​транспорт

Фото: facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

На Донеччині ускладнилася евакуація із населених пунктів

Минулої доби в регіоні російські окупанти вбили сімох і поранили десять мирних жителів.

 

У Донецькій області ускладнилася евакуація мирного населення із населених пунктів. Противник обстрілює місця пересадки людей з одного на інший вид транспорту. Про це в суботу, 21 травня, повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

 

Він розповів, що обстріл триває вздовж лінії фронту.

 

“Надходили повідомлення про обстріл Авдіївки, Торецька, Красногорівки, Вугледара, Енергодара. Також під обстрілами кілька днів Бахмут і Соледар, вранці були ракетні удари по цих містах. Під обстрілами Святогірська громада, де ще залишаються люди, сьогодні обстрілом зруйновано відновлену в 2016 році з допомогою Японії школу”, – розповів Кириленко.

 

За його словами, евакуювати людей із населених пунктів, які обстрілювали російські військові, стало вкрай складно. Противник обстрілює місця пересадки людей з одного на інший вид транспорту.

 

“Багато невдоволених, оскільки виходять із зони комфорту, але противник вбиває мирне населення, і це треба розуміти”, – наголосив Кириленко.

 

Він додав, що на Донеччині з початку доби російські окупанти вбили сімох і поранили десять мирних жителів.

 

Водночас у Костянтинівці зареєстровано одну людину, яку росіяни поранили на Луганщині.

 

 

 

 

Нагадаємо, голова Луганського регіону Сергій Гайдай повідомив, що Луганщину намагаються взяти в кільце. Окупанти хочуть зробити з області згарище, знищують Сєвєродонецьк, бої йдуть на околицях міста.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button