Україна

На Донеччині внаслідок ракетного обстрілу загинули двоє поліцейських


На Донеччині внаслідок ракетного обстрілу загинули двоє поліцейських

Загинули начальник відділення вибухотехнічної служби батальйону поліції особливого призначення Олександр Чубар і старший інспектор цього підрозділу Олександр Гонтаренко.

У Покровському районі Донецької області внаслідок ракетного обстрілу загинули двоє поліцейських. Про це 23 серпня повідомила поліція Донеччини.

Зазначається, що під час виконання службових обов’язків загинули начальник відділення вибухотехнічної служби батальйону поліції особливого призначення (стрілецького) ГУНП в Донецькій області Олександр Чубар і старший інспектор цього підрозділу Олександр Гонтаренко.

Лейтенант поліції Чубар народився в нині окупованому селі Донське Волноваського району, в органах МВС – 13 років. Свій шлях розпочав з патрульної служби, а після повномасштабного вторгнення РФ вступив до підрозділу особливого призначення. Останнім часом очолював команду вибухотехніків у стрілецькому батальйоні поліції та виконував завдання на лінії фронту. Олександру було 33 роки, у нього залишилися батьки та семирічний син.

Капітану поліції Гонтаренку було 39 років, він родом з Харківщини. Працював у поліції Краматорська, а з 2019 року – у відділі вибухотехнічної служби ГУНП в Донецькій області, фіксував наслідки ворожих обстрілів і розміновував регіон. За власним бажанням приєднався до лав новоствореного батальйону поліції особливого призначення та проходив у ньому службу. У нього залишились батьки, дружина і двоє доньок – 10 і 15 років.

Нагадаємо, у Костянтинівці на Донеччині під час виконання службових обов’язків загинув поліцейський Максим Кислюк.

Також повідомлялося, що у Донецькій області росіяни ударили дроном по службовому авто поліції. Внаслідок атаки загинув співробітник поліції.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen − 9 =

Back to top button